دانستنی های بیزینس پلن با تاپ توجیهی

برنامه توسعه در طرح توجیهی، هر مرحله از فرآیند ارائه محصول یا خدمات شما به بازار را به تفصیل شرح می دهد. شما میخواهید ریسکها و پروتکلهایی را که میخواهید به سرمایهگذاران نشان دهید که همه بدهیهای بالقوه را بررسی کردهاید و کسبوکارتان برای موفقیت در موقعیت خوبی قرار دارد، مشخص کنید.

بخش محصولات یا خدمات در طرح توجیهی به تشریح این دو عنصر اختصاص دارد. با نشان دادن مشکلی که سعی در حل آن دارید، بر دیدگاه و نیازهای مشتریان خود تمرکز کنید.

حتی اگر اکثریت سهام شرکت در اختیار آنها نباشد. پس خودتان را برای چنین موقعیتی آماده کنید.

در پلتفرمهای مختلف چه امتیازی دارند و رنکینگ آنها چطور است؟

این سه مورد یک تصویر دقیقتر از کسبوکارتان بوجود میآورد و به این ترتیب سرمایهگذاران میفهمند که اهداف شرکت دقیقا چیست.

به عنوان مثال این موارد را در قسمت ضمیمه بیزینس پلن ارائه کنید:

شرکتهای نوپا از طرح های توجیهی برای راهاندازی و جذب سرمایهگذاران خارجی استفاده میکنند.

آیا کسب و بیشتر بدانید کار شما نیاز به افزایش سرمایه دارد؟ چقدر؟ یکی از اهداف طرح توجیهی این است که به شما کمک کند تا دقیقا مشخص کنید چه مقدار سرمایه نیاز دارید و برای چه چیزی از آن استفاده خواهید کرد.

این پیشنهاد شما برای سرمایه گذاران است و با آنها در میان میگذارید که اهداف استارت آپ شما چیست و چگونه انتظار دارید سودآور باشید.

اگر خلاصه اجرایی شما توجه خواننده را جلب نکند، آنها بیشتر مطالعه نخواهند کرد و علاقه آنها به کسب و کار شما تحریک نخواهد شد.

اگر بتوانید جواب این سوالها را پیدا کنید میتوانید بفهمید که چطور باید داد مزیت رقابتی بدست آورید. نقاط ضعف رقبا و مشکلاتی که مشتریان با آنها دارند میتواند نقاط قوت کسبوکار شما باشد.

چالش های نگارش طرح توجیهی متفاوت است. آیا شما تمام اطلاعات مورد نیاز در مورد کسب و کار خود را دارید؟ آیا صنعت شما دستورالعمل های دقیقی دارد که باید به آنها پایبند باشید؟

اما باور کنید که ارزشش را دارد. بعد از اینکه مهمترین رقبای خود را شناسایی کردید به این سوالات هم پاسخ دهید:

احساسی و جذاب باشد. یک بیانیه احساسی دیگران را ترغیب میکند تا به شما گوش دهند و ابعاد کسبوکار شما را بهتر درک کنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *